boys_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg
boys_Maik_Jansen_Fotografie-1.jpg

Bruidsfotografie


met een touch of fashion

SCROLL DOWN

Bruidsfotografie


met een touch of fashion

Fashion Weddings

Ik maak graag contact en stel me helemaal voor je open. Deze verbinding zie je terug in je foto’s. Ik ben “in the moment”, voel waar de emotie is en vang deze op beeld, zodat je ervan kunt blijven genieten. Tijdens de bruidsreportage creëer ik sfeer en coach je in spontane poses. Super mooi, super fun en uiteraard met jouw geluk als onderwerp.

Omdat ze reflecteren wie ik van binnen ben, voel ik me happy in zowel journalistieke als editorial/fashion-fotografie. Daardoor kan ik jullie op je bruiloft met heel mijn hart en ziel fotograferen.

Zodra je me ontmoet, snap je wat ik bedoel.
— Maik Jansen
 

Journalistieke Fotografie

 
 Journalistiek: pure emotie

Journalistiek: pure emotie

Aan je mooiste dag wil je graag de mooiste herinneringen bewaren en ik wil jullie verhaal graag vastleggen in prachtige beelden. Door de journalistieke benadering, dus onopvallend en zonder aansturing, leg ik jullie belangrijke momenten heel puur vast. Daarbij maak ik gebruik van mijn empathische karakter om het juiste moment aan te voelen. De ceremonie en de toespraken wil je intens beleven en dan wil je niet gestoord worden door je fotograaf. Daarom gebruik ik op deze momenten een stille camera en weinig flits. Tijdens de bruidsreportage maak ik daar wél gebruik van. Lees hieronder meer.....

 

 

Editorial Fotografie

 

Je voelt je zó mooi! Met je zorgvuldig gekozen jurk en de bewonderende blikken van je kersverse man kun je je geluk niet op. Je bruiloft is een prachtige gelegenheid om een editorial, magazine stijl fotoserie te laten maken! Maar hoe poseer je? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken? Dat zijn zaken die ik voor mijn rekening neem. Doordat jullie gecoacht worden ontstaan prachtige poses, ook als je dat totaal niet gewend bent. Ik zorg ervoor dat jullie het samen gewoon heel leuk hebben. Ik spreek de energieke, enthousiaste gangmaker in mij aan en creëer daarmee omstandigheden waarin de poses spontaan komen. Het resultaat zijn magazine portraits die dubbele pagina's in je bruidsalbum vullen. 

 Editorial: spontane poses

Editorial: spontane poses

 

Loveshoot en Glam-the-dress

 
 Glam-the-dress: fashion & glamour sprookje

Glam-the-dress: fashion & glamour sprookje

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Dat is een goed idee. Het is namelijk een mooie oefening waardoor je vertrouwd raakt met de camera en bovendien tips krijgt over bewegen en poseren op je bruiloft.

Gaaf is ook de glam-the-dress shoot, waarbij je enkele weken voor de bruiloft je jurk showt aan je vriendinnen. Wij zorgen voor de visagie, zodat iedereen er prachtig uitzien. Een mooie start van je vrijgezellenfeest, want uiteraard gaan jullie na de fotoshoot met zijn allen op stap! Wil je liever op een rustiger moment shooten? Doe dat bijvoorbeeld wanneer je je proef-visage en -kapsel hebt laten zetten. Sommige bruiden kiezen ervoor een halfjaar ná de bruiloft een glamour-sessie in hun bruidsjurk te ervaren. Je bent van harte welkom in de studio, maar het is ook mogelijk dat ik met mijn fotospullen naar jouw locatie kom.

 

Een fijne ervaring

 

Het is een groot compliment als ik hoor dat je mijn aanwezigheid en benadering als zeer prettig hebt ervaren. Dat je zegt dat ik goed geluisterd heb en je uitstekend heb geholpen bij de voorbereidingen. Het is super fijn dat je tijdens alle plechtige momenten mijn aanwezigheid nauwelijks bemerkt hebt en dat je enthousiaste reacties van je gasten over mij ontving. Zo leuk dat je niet verwacht had dat er zoveel foto's zouden zijn waar je écht mooi op staat. Ik voel me blij als ik je zie bladeren in je album en je zegt dat je er nog lang van zult genieten. Het is precies wat ik voor ogen heb: een fijne beleving die resulteert in super mooie high-end foto's.

Zullen we snel een afspraak plannen? Ik hoor heel graag van je.

Hartelijke groet,

Maik

 
 

Wil je graag weten hoe andere bruiden Maik Jansen Fotografie ervaren hebben? Klik hieronder:

 

Hieronder kun je op je gemak eens kijken hoe mijn magazine-stijl eruitziet: